Zelda midna

zelda midna

"Shadow and light are two sides of the same coin. One cannot live without the other " | Visa fler idéer om Legend of zelda, Prinsessor och Nintendo. Utforska Wildmans anslagstavla "Princess Midna" på Pinterest. | Visa fler idéer om Videospel, Zelda twilight princess och Link zelda. Oförmögen att ta tillbaka sitt rike i impform börjar Midna att söka efter men när prinsessan Zelda av Hyrule riskera sitt liv för att rädda.

Zelda midna -

Hon ber Link om att rädda sin sons liv och han får givetvis något i gengäld för att ha mildrat denna nästintill hjärtskärande historia. Dock är han till en början besatt av Twilit Igniter Fyrus , vilket är anledningen till att han inte är i skick för att vara ledare för stunden. Följande artikel är en lista över rollfigurer i The Legend of Zelda-serien utvecklad av Nintendo. Den skjuter projektiler på sin fiende som kan skjutas tillbaka med hjälp av Links sköld. Hon betraktar Colin lite som en blek skugga till en början, men ändrar sig av en uppenbar anledning en bit in i spelet. De lever i vattnet och håller till kring Zoras Domain där de har sitt högfäste. zelda midna

Zelda midna -

De sägs äta sten och du måste se upp ibland, för de kan komma rullandes i en väldig fart när man minst anar det. Här kan du hitta fakta om några personer och olika raser från Twilight Princess. Huvudkaraktären i spelet är givetvis Link. Dock måste erkännas att han är skicklig på att skapa bomber. Midna har även flera andra förmågor som framgår tydligt när Link är i vargform. När han var på väg för att informera Hyrule Castle om problemen i Zoras Domain , så blir han skadad på vägen, men han blir som tur var omhändertagen. Trots detta har han inte ett alltför dystert uttryck.

Видео по теме

LoZ: TP - Midna's Transformation

0 thoughts on “Zelda midna

Hinterlasse eine Antwort

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind markiert *

>